Четки за коса

TRISA – експертният швейцарски производител

Гамата четки за коса на TRISA се състои от атрактивни  висококачествени продукти.   TRISA задоволява изискванията на всички клиенти и предлага добре балансиран асортимент от гледна точка на дизайн, удобство и функционалност. TRISA е  швейцарски производител с над 125 годишна история и е лидер на швейцарския пазар на четки за коса, като жъне успехи и на международните пазари, включително и в България. Просперитетът ни се дължи на използването на най-новите технологии и разработки, както и на ефективното управление на производствения процес.

 

Широка гама четки за коса

Всички четки за коса от сериите «Haute Coiffure», «De Luxe» и «Swiss Wood» са изработени от FSC® сертифицирано дърво. В допълнение към традиционните дървени модели TRISA предлага «Glamour Line», професионална гама, одобрена от фризьори, както и модни четки за коса, които са съобразени с най-актуалните модни тенденции. TRISA предлага и стандартни модели четки за коса, които имат своите почитатели и са спечелили широка популярност.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/trisabgq/public_html/wp-content/themes/trisa/partials/block-title-description.php on line 4