Триза Швейцария

Основана през 1887 година в Triengen, Люцерн, в сърцето на Швейцария и Европа, TRISA днес е един от водещите световни производители на продукти за орална хигиена, грижа за косата и тялото.

TRISA е лидер в индустрията с дълга история. Компанията предлага своите изделия на всички континенти в повече от 80 страни. Всеки ден над един милион артикула, произведени по най-стриктни критерии за качество (Интегрирана система за управление ISO 9001 – ISO 13485 – ISO 14001 – OHSAS 18001 – BRC) се изнасят от ултрамодерните производства. Около 95 на сто от нашите продукти се изнасят.

Благодарение на успешната си  култура в иновациите, дългогодишното си сътрудничество с водещи университети и практикуващи стоматолози,  Триза е известна като технологичен лидер в разработването на нови концепции и продукти. Освен продуктите под марката Trisa ние произвеждаме и по поръчка на редица многонационални компании.

Успешното развитие на Триза е базирано още на ангажираността на мениджмънта, резултатно ориентираните служители и големите национални и международни клиенти.Те са доказали своята лоялност към нас през годините. Това ни кара да полагаме постоянни усилия, за да сме сигурни, че и в бъдеще ще предлагаме изключително качество на услугите.