Електрически четки за зъби

Trisa Sonicpower - почувствай разликата!

Второто поколение  TRISA’s Sonicpower  комбинира удобството от използването на ръчна четка за зъби с предимствата на електрическата четка за зъби. Вибриращите  косъмчета премахват плаката дори от най-недостъпните места. TRISA Sonicpower почиства зъбите  изключително прецизно, щадейки венците. Високата ефективност на главата на четката се дължи на нейните 28 000 оборота в минута.  TRISA Sonicpower  се предлага и във вариант Pro Interdental, която има четка с по-дълги интердентални косъмчета, които с  високата си честота на електрически движения,  увеличават почистването на междузъбните пространства девет пъти. Тя има и по-къси косъмчета, които нежно и прецизно отстраняват плаката от зъбните повърхности. Другия вариант четка Sonicpower Complete Protection също е изработен по изключителна иновативна технология, която заедно с електрическите вибрации, осигурява 30 % по-добро почистване*.

Лесната за употреба зареждаща система е доказала себе си през годините, а ръчния метод за смяна на главата на електрическите четки правят изключително лесна подмяната им на всеки три месеца (по препоръка на стоматолозите).

* в сравнение с традиционната механична четка за зъби

 

trisa-sonicpower-flyer

 

 

Sonicpower Battery Complete Protection

Sonic Complete Protection електрическа четка за зъби с ултразвукова технология

Достъпен високотехнологичен продукт за качествено ново ниво на грижа за зъбите и венците. Научно разработената четка “Complete protection” е високо ефективна в премахването на плака и предпазването на зъбите и венците.

Иновативната  технология на  “Complete  protection” осигурява  комбинирано  почистване  с високочестотни движения, достигащи до 28 000 в минута, и по-ефективна с над 30% в сравнение с механичните четки.

Новата система за закрепване на сменяемите глави осигурява висока хигиена на зоната, която има контакт с устната кухина. Смяната на главите е лесна и удобна. Резервните глави на двата модела електрически четки са взаимозаменяеми и разширяват избора Ви. Резервните глави се предлагат в комплект по два броя.

Sonic Complete Protection работи  с  една  батерия  размер  ААА, която е достатъчна за около 3 месеца употреба  (3 пъти по 2 минути дневно).

*Зъболекарите препоръчват да заменяте главите на всеки 3 месеца.

Sonicpower Battery Pro Interdental

Sonic Pro Interdental електрическа четка за зъби с ултразвукова технология

Достъпен високотехнологичен продукт за качествено ново ниво на грижа за чистота на зъбите. Копринено нежните итердентални снопчета в комбинация с високочестотните ултразвукови движения на главата, достигащи до 28 000 в минута, позволяват до 9 пъти по-добро почистване на междузъбните пространства. По-късите почистващи снопчета премахват плаката от повърхността на зъбите.

Новата система за закрепване на сменяемите глави осигурява висока хигиена на зоната, която има контакт с устната кухина. Смяната на главите е лесна и удобна. Резервните глави на двата модела електрически четки са взаимозаменяеми и разширяват избора Ви. Резервните глави се предлагат в комплект по два броя.

Sonic Pro Interdental работи с една батерия размер ААА, която е достатъчна за около 3 месеца употреба  (3 пъти по 2 минути дневно).

*Зъболекарите препоръчват да заменяте главите на всеки 3 месеца употреба.