Електрически четки за зъби

TRISA Sonicpower Battery - почувствайте разликата!

Второто поколение  на TRISA Sonicpower Battery комбинира удобството от използването на механична четка за зъби с предимствата на електрическата.
Вибриращите  косъмчета премахват плаката дори от най-недостъпните места.

TRISA Sonicpower Battery почиства зъбите  изключително прецизно като щади венците.
Високата почистваща ефективност на главата на четката се дължи на нейните 28 000 оборота в минута. Предлага се във вариант Pro Interdental. Четката съчетава по-дълги интердентални косъмчета, които с високата си честота на електрически движения,  увеличават с девет пъти почистването на междузъбните пространства и по-къси косъмчета, които нежно и прецизно отстраняват плаката от зъбните повърхности. Другият вариант четка е Sonicpower Battery Complete Protection, изработен също по изключителна иновативна технология, която чрез електрическите вибрации, осигурява 30 % по-добро почистване*. Лесна за употреба зареждаща батериите система.Ръчен метод за смяна на главата на електрическите четки правят изключително лесна подмяната им на всеки три месеца (по препоръка на стоматолозите).

* в сравнение с традиционната механична четка за зъби.

 

TRISA Sonicpower Battery Complete Protection

TRISA Sonicpower Battery Complete Protection – електрическа четка за зъби с високочестотна звукова (sonic) технология

Достъпен високотехнологичен продукт за качествено ново ниво на грижа за зъбите и венците.
Научно разработената четка Sonicpower Battery Complete Protection е високо ефективна в премахването на плаката и предпазването на зъбите и венците. Иновативната  технология осигурява  комбинирано  почистване  с високочестотни звукови движения, достигащи до 28 000 в минута и ефективност с над 30% в сравнение с механичните четки. Новата система за закрепване на сменяемите глави осигурява отлична хигиена на зоната, която има контакт с устната кухина. Смяната на главите е лесна и удобна – резервните глави на двата модела електрически четки са взаимозаменяеми и това прави избора Ви по-богат. Резервните глави се предлагат в комплект по два броя. TRISA Sonicpower Battery Complete Protection работи  с  една  батерия  размер  ААА, която е достатъчна за около 3 месеца употреба  (3 пъти по 2 минути дневно).

*Зъболекарите препоръчват да заменяте главите на всеки 3 месеца.

 

TRISA Sonicpower Battery Complete Protection

 

TRISA Sonicpower Battery Pro Interdental

TRISA Sonicpower Battery Pro Interdental – електрическа четка за зъби с високочестотна звукова (sonic) технология

Достъпен високотехнологичен продукт за качествено ново ниво на грижа за чистота на зъбите. Копринено нежните интердентални снопчета в комбинация с високочестотните звукови движения на главата, достигащи до 28 000 в минута, позволяват до 9 пъти по-добро почистване на междузъбните пространства. По-късите почистващи снопчета премахват плаката от повърхността на зъбите. Новата система за закрепване на сменяемите глави осигурява отлична хигиена на зоната, която има контакт с устната кухина. Смяната на главите е лесна и удобна. Резервните глави на двата модела електрически четки са взаимозаменяеми и това прави избира Ви по-богат. Предлагат се в комплект по два броя. TRISA Sonicpower Battery Pro Interdental работи с една батерия размер ААА, която е достатъчна за около 3 месеца употреба  (3 пъти по 2 минути дневно).

*Зъболекарите препоръчват да заменяте главите на всеки 3 месеца.

TRISA Sonicpower Battery Pro Interdental

TRISA Sonic Professional

Електрическа четка TRISA Sonic Professional с 30 000 звукови (sonic) движения и хидродинамичен ефект.
Можете за отстраните плаката до 8 пъти по-добре от стандартната механична четка за зъби. Ефективно почиства повърхността на зъбите и междузъбните пространства. Масажира венците и деликатно почиства зъбите.

Възможност за смяна на почистващата глава.

 

TRISA Sonic Professional

TRISA Pro Clean Professional

Електрическа четка за зъби с ротираща глаава TRISA Pro Clean Professional – за професионално почистване на зъбите.

Два начина на почистване, time control, дисплей

Възможност за смяна на ротиращата глава.