Механични четки за зъби

Trisa Profilac Complete Protection

За перфектна защита и цялостна грижа

Най-новият модел от серия четки за зъби Profilac e създаден по иновативна технология с компактна глава, изтънчен дизайн и ергономична дръжка. Четка за зъби Trisa Profilac Complete Protection осигурява лесно почистване на най-труднодостъпните зони  и перфектно управление. Уникалното позициониране на снопчетата, осигурява отлично отстраняване на зъбната плака, а нейните интерденталните снопчета почистват  в дълбочина междузъбните пространства. Тънката компактна глава е оборудвана с масивен край от снопчета, които почистват и най-крайните зъби, а заоблените връхчета на снопчетата предпазват венците от раздразнение. Всичко това в комбинация с изтънчения външен вид на четка за зъби Trisa Profilac Complete Protection, я превръщат в перфектния избор за вашата устна хигиена.

Trisa Profilac Fine Tip Black

За почистване и на най-труднодостъпните участъци

Благодарение на микро тънките и  гъвкави „Fine Tip“ връхчета, коничните снопчета могат да достигнат междузъбните пространства по-лесно от обикновените влакна, почиствайки нежно и ефективно. Заострената, компактна глава с 36 снопчета влакна осигурява лесно
почистване дори и на трудно достъпни места. Благодарение на ергономичния дизайн на
дръжката четката Profilac „Fine tip” лежи в ръката перфектно и осигурява отличен контрол и насочване. Цветната сърцевина с напълно прозрачния заобикалящ кант подчертава ексклузивния и луксозен дизайн на Profilc „Fine tip”.

Trisa Profilac White Medium

За здрави и блестящо бели зъби.

Избелващите влакна в комбинация с уникалното подреждане на снопчетата, спомагат за отстраняването на обезцветяването на зъбите, включително и на трудно достъпни места.  Осигурява изключителна профилактика срещу образуването на кариес. С помощта на компактната глава на четката отстраняването на плака и бактерии е лесно и удобно. Изключително луксозния дизайн на прозрачната ръкохватка с цветна сърцевина, подчертава изящния вид на Profilac White.

Trisa Perfect White

За безупречно бели зъби

Уникалните по рода си избелващи елементи и специално оформени влакънца на четката, премахват плаката и полират зъбната повърхност.

Trisa Feel Good

За умно почистване на вашите зъби

Комбинацията от меки снопчета във външния кръг и почистващи снопчета във вътрешната част на главата позволява ефективно почистване дори и дълбоко в
междузъбните пространства. Благодарение на специалния дизайн на четката Smart Clean труднодостъпнитеместа могат да бъдат почистени лесно и прецизно. Благодарение на ергономичния дизайн на дръжката Smart Clean лежи перфектно в ръката и позволява оптимален контрол при употреба. Гъвкавото основание на главата на четката абсорбира излишния натиск. Двадесет и четири стилни мотиви върху голямата площ за печат предлагат богата гама от която да избирате. Редовната промяна на дизайна на колекциите внася разнообразие в рутината на ежедневното миене на зъби.

Trisa Pro Interdental

За перфектно почистване на междузъбните пространства

Дългите и нежни като коприна интердентални влакна почистват дълбоко в междузъбните пространства.По-късите почистващи влакна ефективно премахват плаката от повърхността на зъбите.Обратната страна на главата на четката е чистачка за език, която помага за отстраняване на бактериалната плака.

Trisa Pro Sensitive

Професионална  четка за зъби

За внимателно почистване и защита

Комбинацията от изключително меки влакна във външния кръг на главата на четката и меки влакна във вътрешната зона,  осигуряват нежно стимулиране на венците, както и внимателно  и ефективно почстване на зъбите. Подходяща за чувствителни венци.