Trisa Visage Sonic Cleansing System

За красива и чиста кожа

Kожата може да  бъде добре хидратирана и да абсорбира активните съставки на кремовете и продуктите за лице, когато е почистена до нивото на порите. Ето защо Триза предлага електрическа четка за почистване на лице Trisa Visage Sonic Cleansing System, която осигурява високо ефективно почистване на кожата на лицето. Trisa Visage е нов продукт, който бързо набира популярност, поради лесния си начин на употреба, доказаните си резултати и добра цена.

Четка за лице Trisa Visage Ви помага да поддържате кожата на лицето си чиста и красива.

  • Нейните 30 000 фини като коприна почистващи влакна нежно отстраняват грим и замърсявания. Достигащи до 22 000 нежни вибриращи движения в минута гальовно масажират кожата Ви и допринасят за нейната гладкост и усещане за мекота.
  • С четката за лице почиствате кожата си 4 пъти по-ефективно *  в сравнение с обикновеното измиване с ръце. Тя оптимално  подготвя кожата Ви за хидратиране и усвояване на активните съставки на кремовете за лице.
  • Подпомага дълбокото почистване на порите, възстановяването свежестта на кожата, както и нейното регенериране, стимулирайки кръвообращението.
  • Сменяемата „Pure Cleansing“ глава е подходяща за почистване на нормална и комбинирана кожа. За да е удобна и лесна за употреба ъгълът на насочване на четката е оптимизиран.
  • Едно зареждането на батерията е достатъчно за да поддържате кожата си чиста в продължение на три месеца (2 пъти по 1 минута на ден). Зарядното е компактно и лесно за употреба.

 

Четка за лице Trisa Visage Sonic Cleansing System е преминала дерматологичен тест в института по дерматология Дерматест в Мюнстер 48143, Германия

img_0001-3

*в сравнение с традиционните методи за почистване на лице

TRISA Visage