Открий Trisa

Scroll down iconПродължи
надолу

Разбери повече

През 1887 г. В Тринген, Швейцария е основана фабрика за четки за зъби, която днес е известна като холдинг TRISA.

Спазвайки най-стриктните критерии за качество (Integrated Management System ISO 9001 –ISO 13485 –ISO 14001 –OHSAS 18001 –BRC), сътрудничеството с практикуващи стоматолози и водещи университети, превръщат TRISA в световен лидер в производството на продукти за орална хигиена, грижа за косата и тялото.

За нас

През 1885 г. в Тринген, Швейцария е основана фабрика за четки за зъби, която днес е известна като холдинг TRISA. Спазвайки най-стриктните критерии за качество, TRISA се превръща в световен лидер в производството на продукти за орална хигиена!

TРИЗА ООД е българо-швейцарското дружество и е единствената дъщерна компания извън територията на Швейцария, част от холдинга TRISA. С над 25 години присъствие на българския пазар, тя е специализирала в производството на четки за зъби и дистрибуцията на продукти за орална хигиена, както и продукти за грижа за косата и електроуреди с марката TRISA.

TRISA България е изключителен представител и вносител за българския пазар на отличаващия се с високо качество швейцарски бранд Victorinox, специализиран в производството на джобни ножове, кухненски принадлежности, пътни принадлежности, парфюми и аксесоари, както и на нидерландския бранд FruitFunk, специализиран в производството на детски плодови веган десерти, без добавена захар и съставки с неясен произход.

Left side text content image
Right side text content image

Мисия, визия, ценности

Ние от ТРИЗА България вярваме в нашето успешно бъдеще, което създаваме ден след ден.

Мисията на TRISA България е грижата за красивата и здрава усмивка. TRISA е пионер в областта на оралната хигиена. Продуктите на TRISA осигуряват здраве и щастие.

Визията на Триза България е да осигурява на потребителите висококачествени продукти за грижа за оралната хигиена. Неспирното желание за развитие и търсене на нови възможности е в основата.

Доверието e нашата основна ценност, но то не може просто да бъде гласувано. То трябва да бъде спечелена чрез действия - ден след ден.

ИсторияРазберете повече за детайлното минало на Trisa

1887

Създаване на TRISA Швейцария

През 1887 г. В Тринген, Швейцария е основана фабрика за четки за зъби, която днес е известна като холдинг TRISA.

1996

Създаване на TRISA България

1 март 1996 г. се създава TRISA България - българо-швейцарското дружество и единствената дъщерна компания извън територията на Швейцария.

Създаване на TRISA България
1996

Официална дистрибуция на Victorinox за България

Още от създаването си през 1996 г. TRISA България става официален и ексклузивен дистрибутор на швейцарския бранд Victorinox за територията на страната.

Официална дистрибуция на Victorinox за България
2015

Логистичен център

През 2015 отваря врати административно-производствена и складова база в с. гара Елин Пелин. Тя е разположен на собствен терен от 27 декара.

Логистичен център
2020

FruitFunk на българския пазар

През 2020 г. компанията става официален дистрибутор на нидерландския бранд за плодови закуски FruitFunk.

FruitFunk на българския пазар

Дистрибуция

TRISA България е изградила отлична дистрибуторска мрежа както в България, така и в Сърбия и умело управлява разпространението на продуктите си. Продуктите от портфолиото на компанията могат да бъдат намерени в големите търговски вериги от модерна търговия, обектите от традиционната търговия, аптечния канал, дрогерийния канал и петролния канал.

Затвърждаването на логистиката за България и Източна Европа е част от филосифията на Триза ООД.

Логистичният център на компанията притежава сертификат за инвеститор клас А.

Left side text content image

Триза е изключителен представител и вносител на отличаващите се с високо качество швейцарски армейски ножове Victorinox, както и на новата гама продукти на Victorinox – пътни чанти, раници, портфейли и аксесоари за пътуване, парфюми и козметика за баня. Със своето високо качество, многофункционалност и отличен дизайн тези ножове продължават традицията, започната още през 1884 година.

Изработени от първокачествена неръждаема стомана и доживотна гаранция за всякакви дефекти. Всеки един от артикулите дава възможност за щамповане на фирмено лого, а изборът от над 300 различни модела, превръщат ножовете с марка Victorinox в прекрасен подарък за партньори и приятели.

Right side text content image

Производство

TRISA България притежава административно-производствена и складова база в с.Гара Елин Пелин на обща територия от 27 декара. В него се развива производствена дейност на продукти за орална хигиена за цяла Европа. Производственият център притежава сертификат за качество Integrated Management System ISO 9001 – ISO 13485 – ISO 14001 – OHSAS 18001 – BRC.

Left side text content image