Триза Швейцария

Основана през 1887 година в Тринген, Швейцария, Trisa се превръща във водещ световен производител на продукти за орална хигиена, грижа за косата и тялото.
Trisa е лидер с дългогодишна история, която предлага своите изделия на всички континенти в повече от 80 страни. Всеки ден над един милион артикула, произведени по най-стриктни критерии за качество (Интегрирана система за управление ISO 9001 – ISO 13485 – ISO 14001 – OHSAS 18001 – BRC) се изнасят от ултрамодерно оборудвани индустриялни халета. Около 95 на сто от нашите продукти се изнасят по света.
Благодарение на успешното дългогодишно сътрудничество с водещи университети и практикуващи стоматолози, Тrisa е технологичен лидер в разработването на нови концепции и продукти. Освен продуктите с марка Trisa в нашите халета се фабрикуват по поръчка и такива на международни компании.
Успешното развитие на Trisa е базирано също на ангажираността на мениджмънта, резултатно ориентираните служители и големите национални и международни клиенти, които са доказали своята лоялност към нас през годините. Това кара Trisa да полага постоянни усилия, за да oсигури и в бъдеще високо качество на предлаганите услуги.