TRISA България

През 1885 г. в Тринген, Швейцария е основана фабрика за четки за зъби, която днес е известна като холдинг TRISA. Спазвайки най-стриктните критерии за качество (Integrated Management System ISO 9001 – ISO 13485 – ISO 14001 – OHSAS 18001 – BRC), TRISA се превръща в световен лидер в производството на  продукти за орална хигиена, грижа за косата и тялото.

Единствената дъщерна компания извън територията на Швейцария, част от холдинга  TRISA е българо-швейцарското дружество TРИЗА  ООД. С над 20 години присъствие на българския пазар, тя е специализирала в производството на четки за зъби и дистрибуцията на продукти за орална хигиена.

Марката TRISA е много добре позната и наложена сред потребителите. Асортиментът от четки и пасти за зъби с марка TRISA може да бъде открит във всички големи български и международни вериги  като Фантастико,  Або Маркет, Билла България, Кауфланд България, МЕТРО КЕШ&КЕРИ, Лили Дрогерии, dm Дрогерии и Аптеки Ремедиум.

Триза ООД  е изградила отлична дистрибуторска мрежа както в България, така и в Сърбия и умело управлява разпространението на продуктите от бранда. Направената инвестиция през септември 2015 на новопостроена собствена административно-производствена и складова база на Триза ООД в с.Гара Елин Пелин на обща територия от 27 декара дава началото на развитието на производствена дейност за цяла Европа на територията на България. Затвърждаването на логистиката за България и Източна Европа е част от филосифията на Триза ООД.Логистичният център на компанията притежава сертификат за инвеститор клас А.

Триза е изключителен представител и вносител на отличаващите се с високо качество швейцарски армейски ножове Victorinox, както и на новата гама продукти на Victorinox – пътни чанти, раници, портфейли и аксесоари за пътуване, парфюми и козметика за баня.Със своето високо качество, многофункционалност и отличен дизайн тези ножове продължават традицията, започната още през 1884 година. Изработени от първокачествена неръждаема стомана и  доживотна гаранция за всякакви дефекти. Всеки един от артикулите дава възможност за щамповане на фирмено лого, а изборът от над 300 различни модела, превръщат ножовете с марка Victorinox в прекрасен подарък за партньори и приятели. Продуктите Victorinox могат да бъдат открити на българския пазар в бензиностанции Еко, Шел, Лукойл, книжарници Orange,  Office 1 Superstore, магазини Sport Depot, Technopolis и др.